duke filluar nga

265 Euro/ muaj

Jeep Renegade

Jeep Renegade, një ekzemplar tërësisht i ri, i projektuar për të zotëruar çdo lloj terreni si brenda dhe jashtë qytetit. I pajisur me një gamë të kompletuar sistemesh sigurie të tilla që ju lajmërojnë për uljen e shpejtësisë në rast se i afroheni një objekti gjatë udhëtimit, në rast parakalimi si dhe për pozicionin e mjeteve të tjera në lëvizje . Zbuloni hapësira të pafund në bordin e Jeep Renegade.

TE DHENA TEKNIKE

Konsumi i karburantit i kombinuar në motorin 2.0l Naftë =5.7l/100km
Emetimi i CO2 =150g/km; Euro 6
Fuqia 140 HP
Shpejtësia maksimale 182km/h
9-marshe automatike
17”-18” disqe alumini
Fenerë mjegulle
Frena e parkimit elektronike
Timoni i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
Ndriçim “led” për ambjentin e brendshëm
Opsioni “Select-Terrain®”-zgjedhja e terrenit sipas kushteve të rrugës (tek versionet 4x4)
Sistem audio “Uconnect™ 5’’ Radio me Bluetooth® “touch screen” me komanda në timon
Paneli me ekran me ngjyra 7” (Versioni “Limited”)
Sensorë dhe kamera parkimi (opsionale)
Gjatësia 4236mm • Gjerësia 1805mm • Lartësia 1667mm